Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Μηνιαίο Δελτίο Τύπου Δεκέμβριος '09

Συμμαθητή/τρια,

στο επίσημο δελτίο τύπου του παρόντος μηνός η ΕΦΕΝ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους μαθητές και μαθήτριες που αρνήθηκαν να υπακούσουν τις κομματικές οδηγίες που αφορούσαν την καλά οργανωμένη εκδήλωση της 16ης Νοεμβρίου 2009 στο κλειστό στάδιο και αντ’ αυτού, ακολούθησαν την αντικατοχική μας πορεία. Με την ειρηνική μας διαδήλωση προς το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας, εμείς οι Ελληνόψυχοι μαθητές προσπαθήσαμε όπως στείλουμε ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Μηνύματα μιας μερίδας από ολόκληρη τη κομματικοποιημένη (και μη) νεολαία, που δε δέχεται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από την ελευθερία.

Θα έλεγε κανείς ότι η επικαιρότητα στο πολιτικό προσκήνιο αναμένεται συνταρακτική. Στο μήνα που έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς εκτιμάται από πολλούς, οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατα ραγδαίες, τόσο σε κυπριακό επίπεδο όσο και σε ευρωπαϊκό, αφού το ορόσημο του Δεκεμβρίου για την Τουρκία και η αξιολόγηση για την ενταξιακή της πορεία θα αποτελέσουν το έναυσμα ουσιαστικά για μια περίοδο η οποία θα φέρει ως επακόλουθο τον ερχομό ενός σχεδίου.

Αβίαστα λοιπόν, ξεκαθαρίζοντας, τις θέσεις μας δηλώνουμε ότι παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την καθολική μας εναντίωση προς μια λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, την απελευθέρωση της Κύπρου μας από τα κατοχικά στρατεύματα και την αποχώρηση όλων των εποίκων.

Πιστοί προς τα δίκαια του αγώνος μας ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χαρούμενα Χριστούγεννα, ένα ευτυχισμένο νέο έτος και είθε όπως η Γέννηση του Θεανθρώπου απελευθερώσει τις σκλαβωμένες ψυχές του Ελληνισμού της πολυπάθου νήσου μας.


Mε Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα
ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου